So I won’t hesitate no more, no more
It cannot wait I’m sure
There’s no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I’m yours

Jason Mraz – I’m Yours

Hisashiburi da ne, my dear fvckin blog xD

Well, sure its been awhile and I wasn’t active last few months. To be honest, I elude myself from blogging, my feeling is just too gloomy to post some thought, even thought I’m about to post something, it would only ended up doing nothing and gazing at that blank text box.

Mh, a lot of thing has happened, a lot of story to tell, no time to write off. Got spare time to read? read on, if you don’t, then never bother to, just ordinary and possibly another junk story.

Hum.. mulai dari mana ya, oke, kerjaan. Kerjaanku makin gag jelas xD. Gak kok becanda, gag ada perubahan yang signifikan, except the fact klo sekarang jadi cowok kuli IT panggilan. Panggil kesana panggil kesini, capek sih, but its worth every sweat and cent.

To be honest keknya aq emang butuh Lappie, ato paling gag Desktop PC sendiri lah, tapi duid masih dibutuhin buat kredit motor sama bantuin finansial orang rumah (Somebody employ me, please!!).

Kemarin abis dari luar kota buat ngehadirin upacara pernikahan (nikah! bukan kawin doang!) saudara, lebih tepatnya dari desa, yup, you may imagine a farm, river, quite atmosphere, less pollution, and fresh air. Not much to tell except the part that I enjoyed being lazy doopie sleepy being (useless aint i xD).

Umh, malam sebelum berangkatnya, aq nyempetin  mampir ke salah satu bookstore di sebuah Mall deket rumah buat sekedar melepas rindu sama buku, buku, dan buku. Guess what, instead of Computer related book, I bought a novel, yup, kalian gag salah baca. Sebuah novel berjudul “The truth about forever” karya Orizuka. Sinopsis singkat di back covernya about seorang cowok dengan ambisi balas dendam, kesendirian, cinta, dan kehidupannya yang sudah divonis gag bakal lama lagi, menarik perhatianku. Which way will he choose? pretty interesting and touching story. Mengingatkan betapa banyak waktuku yg udah ilang sia-sia.

Selain itu, dari baca novel itu juga, aq mengingat kembali resolusi yg pernah aq lekatkan erat diotakku. Resolusi yang sempat hilang selama beberapa bulan. Yeah… lets lock and load, baby!!

So, what about her? Her?!? yes, Her! She’s fine… umhh.. she’s not okay, but she’s fine, at least…. looks fine, and better, and she’s rather stable now, as I am too. And I won’t concern about it that much now. I just want to let it flow. Let everything goes by the wind. Momen ini terlalu indah buat dilewatkan dengan kekhawatiran dan keraguan. Dan juga terlalu sayang buat dijalanin dengan tergesa-gesa, cause I might loosing it, and I don’t want to lose this moment, yet, not before I stand still again, not before I can see her smiling again.

Capek banget, tapi, entah kenapa gag isa bubu, bulan diluar cukup sempurna, dan sangat indah, jadi kangen nongkrong di atap (anjrit gwa jadi mellow!!! *panic*), tapi berhubung ini di warnet, gag mungkin naek2 atap, isa2 disangka maling gwa, gag lucu juga khan.

02:16 in the morning. Still awake dan sepertinya mataku belum mengijinkanku untuk terlelap, padahal badan udah remuk redam luluh lantak (sambil inget2 dirumah ada cucian setumpuk, menanti dengan harap-harap cemas).

Oke, good enough, atleast I got something to write on, something more structured (on some weird way of thinking, indeed! *maksa*). Well, have a nice sleep, my lovely sweetheart (do I have the right to say this? bodo ah, toh dia juga ga tahu, dan mungkin ga peduli).

Under influence of : The Red Jumpsuit Apparatus-Guardian Angel; Jason Mraz-I’m Yours; Death Cab For Cutie-I will possess your heart.

Advertisements